2023.01.27-28-29-én Miskolcon rendezték a középiskolás fiú kosárlabda diákolimpia országos döntőjét, ahol iskolánk csapata bekerült a legjobb négy közé. Végül a 4. helyen zárták a küzdelmet. GRATULÁLUNK!

Simon Benedek (12.S) tanulónk kiemelkedő teljesítményével bekerült a torna all star csapatába. GRATULÁLUNK!

2023.01.20-21-22-én Békéscsabán rendezték meg a középiskolás fiú röplabda diákolimpia országos döntőjét, ahol iskolánk csapata is részt vett. A rendkívül erős mezőnyben fiaink az előkelő 5. helyet szerezték meg. GRATULÁLUNK!

A csapat tagjai: Kádár Miklós (testnevelő), Vámosi Márk, Zsoldos Péter, Szalczgruber Zsolt, Sebestyén Márton, Nagy Róbert (edző),
Ács Máté, Kovács Áron, Simon Benedek, Tepszis Ákos, Szendrői Mátyás

Tisztelt Szülők!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy a központi írásbeli felvételivel kapcsolatos tájékoztató levél a mai napon e-mailben kiküldésre került. Kérjük, hogy a levélszemét/spam mappát is feltétlenül ellenőrizzék!
Amennyiben 2023.01.16-ig, hétfőig nem kapják meg e-mailben a fent említett levelet, úgy kérjük, hogy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen szíveskedjenek azt jelezni!

Köszönettel,
Csöngei Gabriella
igazgató

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok! Kedves Kollégák!

Iskolánkban karácsony alkalmával idén is adománygyűjtést szerveztünk rászoruló családok számára. Rengeteg ajándék gyűlt össze az aulában lévő karácsonyfa alatt, a csomagokat a Szegényeket Támogató Alapítvány (SZETA) képviselőinek adtuk át, akik eljuttatták azokat a rászoruló családoknak. A gimnázium teljes közössége, 22 osztályunk tanulói és osztályfőnökei, pedagógusaink és iskolánk teljes dolgozói közössége tehette így szebbé egy-egy család karácsonyát. Köszönjük a sok-sok felajánlást és támogatást. Annak ellenére, hogy minden évben részt veszünk valamely támogató akcióban, ismételten megható, példaértékű és felemelő pillanatokat élhettünk át mindannyian. Büszkék vagyunk diákjainkra, hálásan köszönjük a szülők és a kollégák közreműködését.

Áldott, békés, szeretettel teli ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Fiú kosárlabda csapatunk a Székesfehérváron rendezett országos elődöntőben első helyezést ért el és készülhet a Tatán és Tatabányán megrendezésre kerülő országos döntőre. GRATULÁLUNK!

A csapat tagjai: Főfai-Kovács Kristóf, Guttmann Benedek, Hosszú Richárd, Lendvai Zsombor, Roszel István, Schvaller Márk, Simon Benedek, Somogyfoki Botond, Szalczgruber Ádám, Szalczgruber Zsolt, Szántó Patrik, Ujhelyi Adrián. Edző: Hegedűs Kornél, felkészítő tanár: Kádár Miklós

Fiú röplabda csapatunk a Diákolimpia megyei döntője után az országos elődöntőt is megnyerte és készülhetünk az országos döntőre (2023.01.20.)! 
A csapat tagjai: Kálnoky Milán, Simon Benedek, Szalczgruber Zsolt, Sebestyén Márton, Zsoldos Péter, Szendrői Mátyás, Kovács Áron, Ács Máté, Tepszis Ákos, Csuta András. Felkészítő tanár: Kádár Miklós
GRATULÁLUNK!

Copyright © 2009 Kodolányi János Gimnázium
H-8000 Székesfehérvár, Szabadságharcos út 57. Tel: 22/502-331
Impresszum

EFOP LOGO