Dunaújvárosi Központi Sportegyesület szervezésében május 14-én került megrendezésre a Tavaszi Úszóverseny, melyen Csonka Zsófia 6.A osztályos tanulónk ezüstérmet szerzett 200m mellúszásban, 50m mellúszásban pedig tovább javított egyéni legjobbján. Gratulálunk!

Az Alba Innovár tavasszal megrendezett Minecraft építőversenyén Kodósok egy csapata – Kasó Panna Zoé, Kasó Péter Gergő, Salamon Kristóf, Tiber Barna – Arany kategória minősítést szerzett és elhozta a város különdíját is.

Tisztelt Szülők!

A középfokú felvételi eljáráshoz kapcsolódó határozat (a felvétel vagy elutasítás tényéről) 2022. április 25-én elektronikus formában kiküldésre került a jelentkezési lapon megadott gondviselői e-mail címre.

Amennyiben nem érkezik meg az értesítés, kérjük, jelezzék nekünk 2022. április 29-ig a következő e-mail címen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tisztelettel:

Csöngei Gabriella

igazgató

Festői környezet, végeláthatatlan kikapcsolódási lehetőségek és ragyogó napsütés. Ilyen két napot tölthettünk el Lakiteleken a Hungarikum Ligetben. Az utóbbi két évben nem sok lehetőségünk volt kirándulni, de ebben a két napban végre részt vehettünk egy kis csapatépítésen.

Iskolánk lány focicsapata első helyen végzett az MLSZ által szervezett Fair Play bajnokságon. Ezzel továbbjutottak a megyei döntőbe.
Gratulálunk a 10.b osztályból szerveződött csapatunknak!

 

A vetélkedő első fordulójában egy középkori, az Aranybulla kiadásával foglalkozó „újságot” kellett készíteniük a versenyző csapatoknak. A kodós csapat lányai asszonyszemmel számoltak be a korabeli történésekről.  A beadott műveket a szakértőkből álló zsűri – sok szempontot figyelembe véve – értékelte. Az eredményt a vetélkedő közösségi oldalán, pénteken délután élő adásban hirdették ki. (a kodós pályamunka értékelése a felvétel 14.40-15.30 részében hallgatható meg).

Simon Benedek, 11.S osztályos tanulónk ritkán látott kiemelkedő teljesítményt mutatott a juniorbajnokságban. A Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia fiatal játékosa 41 pontot dobott és szenzációs 74-es (!) VAL-mutatót szerzett.
A remekül teljesítő csapat jelenleg már az országos döntőért verseng.
GRATULÁLUNK!

Copyright © 2009 Kodolányi János Gimnázium
H-8000 Székesfehérvár, Szabadságharcos út 57. Tel: 22/502-331
Impresszum

EFOP LOGO