Az iskola dolgozói

Pedagógusaink >>

Mentális és szociális segítő:Háry Ildikó            Elérhetőségei:                  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. segélyhívó szám: 70/526-5517

Munkatársak:

Név

Beosztás Telefonszám
22/502-331/mellék
E-mail cím
Beréndiné
Kovács Edina
gazdasági iroda 107 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Dékán Ildikó     Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Horváth Zoltán

rendszergazda

 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jung Henrietta titkárság 217 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kovács Gyula,
Szántó Hubáné

porta

103  
Mandelné Kiss Eleonóra titkárság 101 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mózes Henrietta titkárság 201 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kindlné Hegyi Etelka gazdasági vezető 114 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Rózsa Sándorné gazdasági iroda 117 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Simon Sándor üzemeltetés    
Szántóné Rácz Mónika üzemeltetés vezető 224

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Zemancsek Zoltán üzemeltetés 224  
       
Copyright © 2009 Kodolányi János Gimnázium
H-8000 Székesfehérvár, Szabadságharcos út 57. Tel: 22/502-331
Impresszum

EFOP LOGO