MENZA

Tisztelt Szülők! Kedves Tanulók!

 

Iskolánkban a 2021/2022-es tanévben az intézmény mellett található YBL épületben tudnak étkezni tanítási napokon 11:45-14.50-ig

A menza díja 2021.09.01-től:

A teljes áras étkezés ára: 850.-Ft/adag

A kedvezményes étkezés ára: 425.-Ft/adag

A kedvezményes étkezéshez szükséges igazolásokat kérjük hozza magával!

MENZA befizetés alszámla száma: Raiffeisen Zrt.: 12023008-00181972-00300005

 

MENZA BEFIZETÉS 2021/2022 TANÉVBEN 

 

Iskolánkban lehetőség van kedvezményes áru étkezés igénybevételére (MENZA). A tanulók az intézmény mellett található YBL épületben tanítási napokon 11:45-14:50-ig ebédelhetnek.

A menza megrendelése minden hónap végén történik az előre meghirdetett időpontokban. CSAK EZEKEN A NAPOKON TUDUNK MEGRENDELÉST ELFOGADNI!

A megrendelési időpont előtt a következő hónap étlapja felkerül az iskola honlapjára, valamint az intézményben is kihelyezésre kerülnek.

Az étkezés fizetése a számla átvétele után átutalással vagy készpézzel történik a fizetési határidőig.

A megrendelést akkor is le kell adni, ha a tanuló beteg, vagy egyéb ok miatt nem tartózkodik az iskolában a megrendelési napokon. Ebben az esetben a honlapról letöltött étlapot e-mailben vagy más módon (osztálytárs, testvér) kell eljuttatni az iskolába.

E-mail cím:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kedvezmény igénybevételére (nagy családos, tartós betegség, rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény) akkor van lehetőség, ha a tanév megkezdésekor a gazdasági irodában a kedvezméynre való jogosultságot igazolják, illetve a szükséges dokumentumokat kitöltik.

Amennyiben a tanuló beteg, vagy egyéb ok miatt nem tudja a megrendelt ebédet elfogyasztani, lehetőség van lemondásra maximum a megelőző napon 14:00 óráig.

A lemondás CSAK az alábbi telefonszámon történik: 22/502-555

Kérjük, figyeljék az iskolában elhelyezett tájékoztatást is, mert a menzarendelés csak az előre megadott napokon lesz lehetséges.

Amennyiben a tanuló az adott napokon nem tartózkodik az iskolában, az étlap leadását abban az esetben is meg kell oldani (osztálytárs, e-mail), mert az étterem felé le kell jelenteni. A díj befizetése történhet később is.

Email cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Megértésüket köszönjük!

Gazdasági Iroda

Copyright © 2009 Kodolányi János Gimnázium
H-8000 Székesfehérvár, Szabadságharcos út 57. Tel: 22/502-331
Impresszum

EFOP LOGO