Rendezvények

A legtöbb iskolában lapos a hétköznapok hangulata, nálunk viszont pezseg az élet. Egy tanév alatt rengeteg program várja a diákokat, melyek kisebb-nagyobb kiszakadást jelentenek a hétköznapok fogságából. A helyi programokon kívül iskolánk rengeteg kirándulást szervez belföldre és külfdölre egyaránt osztály szinten és iskola szinten is. Ezen kívül rendszeresen megjelenő iskolaújságunk is része az iskolai életnek, melybe bármelyik Kodolányis diák írhat.

 

 

Gólyatábor

Új tanulóinknak, az első évük megkezdése előtt, szervezünk rendszeresen gólyatábort, melynek fő célja, hogy a tanulók közelebbről megismerhessék egymást, tanáraikat, évfolyamtársaikat. Vetélkedőkkel, strandolással és sok egyéb szórakoztató valamint vicces programokkal készülünk, hogy gólyáink egy cseppet se unatkozhassanak.

 

Gólyabál

A tanév megkezdése után az első évfolyamosoknak szervezett est, melyen zene, tánc és sok más apróság zárja a gólyák köszöntése sorozatot.

 

Avatás

Ahogy a legtöbb iskolában, nálunk is van avatás, melyen iskolánk végzősei avatják az elsősöket, hogy így válljanak teljes tagjává a Kodolányis csapatnak.

 

9 vs 12

Nem csak avatás van, hanem verseny is. Az újonnan érkezett tanulók mérik össze tudásukat a végzős diákokkal...

 

Kodós napok

Minden tanévben megrendezésre kerül a Kodós napok, melyen a végzős osztályok kampányolnak királyjelöltjük mellett ... és a győztes megszervezi a programokat, melyből nagyon jó kis nap szokott összejönni...
A 2009-es győztes kampányvideo >>

 

'56 -os megemlékezés

fotók...

 

Szalagavató

A középiskolai diákok egyik legemlékezetesebb napja, a szalagavató, mikor feltűzik blúzukra/ingükre az iskola szalagját, mely jelzi, hogy itt az ideje .....
2012-es szalagavató >> (video)

 

'48 -as megemlékezés

 

Diákjaink rendszeresen magas színvonalú műsorral készülnek az 1848. március 15.-ei ünnepségre...

 

T.Ö.F.

Iskolánk az utóbbi pár évben rendszeressen megszervezett egy olyan napot, melyen a középpontban a művészet van... így nyerte el, a már hagyománnyá vált rendezvény a Tavaszi Összművészeti Fesztivál nevet.

Ezen a napon az osztályok megmérkőznek egymással: ki tudja a legjobb műsort előadni. A legjobbakat a három fős zsűri választja ki. A győztes osztályok rendkívül hasznos és értékes nyereményeket szerezhetnek.

TÖF 2013. képekben, letölthető ITT.

 

Sárkányhajó fesztivál

fotók..

 

Ballagás

Minden év májusának elején, az érettségit megelőzően az iskola díszbe borul ... búcsúztatjuk végzős diákjainkat, akik alig pár nappal később már kilépnek a középiskolai élet mindennapjaiból és megkezdik az eddigi legnehezebb megpróbáltatásuk: az érettségi sikeres megírását.
Ballagás 2010 (video) >>

 

Nemzeti Összetartozás Napja

Copyright © 2009 Kodolányi János Gimnázium
H-8000 Székesfehérvár, Szabadságharcos út 57. Tel: 22/502-331
Impresszum

EFOP LOGO