Kodolányi Vetélkedő

Kedves Kodós Diákok!

Irodalom szakkörünk keretein belül iskolánk névadójáról, Kodolányi Jánosról készítettünk egy kb. 20 perces vetélkedőt számotokra. Reméljük élvezni fogjátok játékunk kitöltését és új ismeretekkel fogtok gazdagodni! Az első három legjobb eredményt elérő diákoknak pedig különböző értékes nyereményekkel készültünk!

A vetélkedô során a Kahoot! nevû alkalmazást fogjátok használni. Megkérünk mindenkit arra, hogy a bejegyzés alján lévô linkre kattintva kezdjétek el a feladatok elvégzését önállóan (felhásználónevetek/ játékosnevetek teljes nevetekbôl és osztályotokból álljon)! Nem utolsó sorban, megkérünk minden osztályt arra, hogy a Kahoot! végén lévô pódiumon álló legjobban teljesített résztvevôket s azoknak pontjait fényképezzék le, küldjék el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címû email címre! Elôre is köszönjük segítségeteket és jó szórakozást kívánunk!

Pap Erika tanárnő, Bazsó Dorina, Domján Dominika, Fodor Luca, Friman Dorina, Hír Csenge, Lonkai Zoé, Szász Katalin és Vas Réka, a 9.ny és 10.b osztályok tanulói.

https://create.kahoot.it/share/kodolanyi-janos/f0f99440-c6b9-4284-9ff6-bb6b531a8383

A játék ideje alatt használható wifi belépés és jelszó:

KJG-oktatas
jelszó: kodo7480

Copyright © 2009 Kodolányi János Gimnázium
H-8000 Székesfehérvár, Szabadságharcos út 57. Tel: 22/502-331
Impresszum

EFOP LOGO