Felvételi

 
Felvételi jelentkezés a középiskola 8 évfolyamos gimnáziumi képzésére 
 
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a jelen tanévi felvételi eljárástól kezdve az egyénileg jelentkezést benyújtó tanulók is kizárólag a KIFIR elektronikus adatlapkitöltő rendszerben állíthatják elő a felvételi lapokat, azok kézi kitöltésére nincs lehetőség.  

Felhívjuk a figyelmüket, hogy az idei tanévtől a kézzel kitöltött felvételi lapok feldolgozására nincs lehetőség, ezért NE HASZNÁLJÁK az interneten különböző honlapokon megtalálható, korábbi tanévi felvételi lap nyomtatványokat!

A felvételi lapok kitöltését a jelentkező, illetve a szülő önállóan kezdeményezi, ha a jelentkező a középiskola 8 évfolyamos gimnáziumi képzésére jelentkezik.

Az egyéni jelentkezés során a felvételi lapokat (tanulói adatlap és jelentkezési lap(ok)) a jelentkezőnek, illetve a szülőnek a KIFIR elektronikus adatlapkitöltő program egyéni jelentkezők számára létrehozott felületén kell előállítani, majd kinyomtatva továbbítani kell a továbbtanulásra kiszemelt középfokú iskolákba, illetve az Oktatási Hivatalba.

A jelentkezés menete:

1. Regisztráljanak az " Oktatási Hivatal honlapján."

2. Lépjenek be a KIFIR elektronikus adatlapkitöltő program egyéni jelentkezők számára létrehozott felületére.

3. A felhasználó útmutatóban leírt módon rögzítsék a tanuló(ka)t és jelentkezéseiket a programban.

4. Ezen adatok megadása után az adatokat véglegesíteni kell, majd a programból ki kell nyomtatni a felvételi lapokat. (Javasoljuk, hogy a dokumentumok egy-egy példányát nyomtatva, vagy pdf formátumban mentve őrizzék meg a felvételi eljárás végéig.)

5. A felvételi lapokat írják alá, majd (célszerűen könyvelt postai küldeményként) legkésőbb 2018. február 19-én (éjfélig) adják postára!
1) a jelentkezési lapo(ka)t a középfokú iskolába: Kodolányi János Gimnázium és Szakgimnázium 8000 Székesfehérvár Szabadságharcos út 57.
2) a tanulói adatlapot az Oktatási Hivatal győri feldolgozó központjába – Oktatási Hivatal 9001 Győr, Pf. 694.


Az Oktatási hivatal részletes tájékoztatása:
Az egyéni jelentkezés menete a 2017/2018. tanévben zajló 8 évfolyamos középfokú felvételi eljárás során.

 

 

Copyright © 2009 Kodolányi János Gimnázium és Szakgimnázium
H-8000 Székesfehérvár, Szabadságharcos út 57. Tel: 22/502-331
Impresszum