Felvételi

Felvételi jelentkezés a középiskola 8 évfolyamos gimnáziumi képzésére 
 
Tájékoztatjuk Önöket, hogy az egyénileg jelentkezést benyújtó tanulók is kizárólag a KIFIR elektronikus adatlapkitöltő rendszerben állíthatják elő a felvételi lapokat, azok kézi kitöltésére nincs lehetőség.  

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a kézzel kitöltött felvételi lapok feldolgozására nincs lehetőség, ezért NE HASZNÁLJÁK az interneten különböző honlapokon megtalálható, korábbi tanévi felvételi lap nyomtatványokat!

A felvételi lapok kitöltését a jelentkező, illetve a szülő önállóan kezdeményezi, ha a jelentkező a középiskola 8 évfolyamos gimnáziumi képzésére jelentkezik.

Az egyéni jelentkezés során a felvételi lapokat (tanulói adatlap és jelentkezési lap(ok)) a jelentkezőnek, illetve a szülőnek a KIFIR elektronikus adatlapkitöltő program egyéni jelentkezők számára létrehozott felületén kell előállítani, majd kinyomtatva továbbítani kell a továbbtanulásra kiszemelt középfokú iskolákba, illetve az Oktatási Hivatalba.

 

Az Oktatási Hivatal tájékoztatása a diákok, a szülők és az általános iskolák számára a középfokú beiskolázás rendjéről, valamint a 2019/2020. tanévi központi írásbeli vizsgákról


https://www.oktatas.hu/kozneveles/kozepfoku_felveteli_eljaras/tajekoztato_felvetelizoknek/2019_2020beiskolazas/kifir_felveteli_taj_vizsgahelyszin_kereso

 

A jelentkezés menete:

1. Regisztráljanak az " Oktatási Hivatal honlapján."

2. Lépjenek be a KIFIR elektronikus adatlapkitöltő program egyéni jelentkezők számára létrehozott felületére. (2020 januárjában frissül)

3. A felhasználó útmutatóban leírt módon rögzítsék a tanuló(ka)t és jelentkezéseiket a programban.

4. Ezen adatok megadása után az adatokat véglegesíteni kell, majd a programból ki kell nyomtatni a felvételi lapokat. (Javasoljuk, hogy a dokumentumok egy-egy példányát nyomtatva, vagy pdf formátumban mentve őrizzék meg a felvételi eljárás végéig.)

5. A felvételi lapokat írják alá, majd (célszerűen könyvelt postai küldeményként) legkésőbb 2020. február 19-én (éjfélig) adják postára:

1) a jelentkezési lapot és a harmadik évvégi illetve negyedik félévi bizonyítvány másolatokat, valamint az értékelő lapotKodolányi János Gimnázium és Szakgimnázium 8000 Székesfehérvár Szabadságharcos út 57. címre

2) a tanulói adatlapot az Oktatási Hivatal győri feldolgozó központjába – Oktatási Hivatal 9001 Győr, Pf. 694. kell küldeni.

 

 

 

 

Copyright © 2009 Kodolányi János Gimnázium és Szakgimnázium
H-8000 Székesfehérvár, Szabadságharcos út 57. Tel: 22/502-331
Impresszum

EFOP LOGO