Szavazzatok a legjobb logótervre!

SZAVAZÁS! >>

Ahogy már oly sok éve hagyomány nálunk a Kodóban, iskolánk diákjai és tanárai ebben a tanévben is részt vesznek egy nemzetközi Erasmus+ projektben, melynek keretén belül angol, német, svéd és spanyol tanulókkal és pedagógusokkal ismerkedhetnek meg és dolgozhatnak együtt a világ különböző pontjain.

Az idei nagy találkozóra Londonban fog sor kerülni március 17-én, s az egy héten át tartó esemény célja nemcsak az lesz, hogy megismerjünk más kultúrákat, gyakoroljuk a nyelvtudásunkat, és persze jól érezzük magunkat, de hogy közösen a többi iskolával összeállítsunk egy korszerű, pedagógiai módszertárat.

Mint mindig, most is sok-sok munka előzi meg az aktuális találkozót. Idén azt a feladatot kaptuk, hogy tervezzünk egy olyan logót, ami nem csak esztétikus, de ki is fejezi ennek az Erasmus+ projektnek a három fő pedagógiai témáját: angol nyelv, ének-zene és európai kultúra. A beérkező logótervekből végül a londoni Regent High School igazgatója fogja kiválasztani a projekt hivatalos logóját.

Tanulóink 15 különböző logótervet készítettek el.

Segítsetek kiválasztani, melyik legyen az az egy, amit elküldünk Londonba! Lájkoljátok az általatok legjobbnak ítélt logótervet!

SZAVAZZATOK! >>

A logóterveket készítették és a projektben részt vesznek:

Domján Korina
Dorka Ármin István
Endrődi Csaba Levente
Fejes Fruzsina
Gáti Kata Sára
Haász Evelin
Izinger Lilla
Müller Levente
Németh Zsófia
Polgár Nikoletta Kyra
Porpáczi Filibert
Rakoncza Péter
Szabó Bettina
Tóth Evelin

Copyright © 2009 Kodolányi János Gimnázium és Szakgimnázium
H-8000 Székesfehérvár, Szabadságharcos út 57. Tel: 22/502-331
Impresszum